Over ons

Shanghai ShengJun information technology LTD, gespecialiseerd in technologische ontwikkeling, technisch advies, overdracht van technologie, technische diensten, it advisory services, software ontwikkeling, geintegreerde informatiesystemen service, data verwerking en opslag van ondersteunende diensten, grafisch ontwerp, productie, kantoorapparatuur, de verkoop van machines, elektronische producten en goederen, import en export, import en export, import en export als gemachtigden, Bouw van gebouwen, type i communicatie met toegevoegde waarde, type i communicatie met toegevoegde waarde, type ii communicatie met toegevoegde waarde

Smartproxy is een handelsmerk met registratienummer :60796463 en is gespecialiseerd in big data IP business.
Producten en diensten:
1. Dynamische residentiele agent: met dekking van 195 landen en gebieden, het aanbieden van land, stad, staat niveau 3 geolocatie diensten.
2. Statische live agent: toegang tot verschillende pagina's met hetzelfde ip-adres.

Adres: 58 bao town south road, chongming district, shanghai city zakelijke samenwerking: service@smartproxycn. Cn