Kenmerken van een dynamisch resident agent
Onbeperkt aantal gelijktijdige sessies
We beperken gelijktijdige sessies niet, zodat u het netwerk crawl project eenvoudig kunt uitbreiden wanneer dat nodig is. Sommige andere proxy-diensten kunnen extra kosten in rekening brengen voor gelijktijdige sessies, maar we beperken uw werk niet.
De gemiddelde slaagkans bedraagt 99,2%
Het gemiddelde slaagpercentage van onze residentiele agenten is 99,2%. Met onze proxy roulatie tool kunt u uw sessie controleren, ip-blokkering en CAPTCHA authenticatie voorkomen. U kunt de duur van de sessie instellen voor elke aanvraag.
Gericht op landelijk en stedelijk niveau
Ons netwerk van residentiele agentschappen omvat 195 locaties en biedt geolocatie diensten op nationaal, stedelijk en staatsniveau. Dit stelt u in staat om toegang te krijgen tot content met geografische beperkingen vanaf een specifieke locatie zonder extra kosten.
Dynamische agents passen scenario's toe
smartproxy
Evaluatie van het toezicht
Een stabiel en betrouwbaar netwerk van residentiele agenten die opmerkingen van verschillende delen van het netwerk kunnen detecteren zonder geblokkeerd te worden door IP.
smartproxy
Certificatie van reclame
Het rouleren van woonbureaus is een efficienter instrument om de effectiviteit van advertenties voor verschillende doelgroepen over de hele wereld te bepalen.
Hoge kwaliteit resident agent voor grootschalige netwerk crawl
klantenservice